Over Kwinkslag

WERKWIJZE

Voorbereiding

In de voorbereiding op een training of een event biedt Kwinkslag ondersteuning en inspiratie in nauw overleg met de trainer of specialist. Aan de hand van foto's, teksten, trainingsopzet, beelden van bijvoorbeeld Pinterest, gaan we aan de slag en stellen een plan van aanpak op. Het faciliteren zoals het regelen van een passende locatie, lunch en styling van het geheel behoort bij de mogelijkheden. Het netwerk, bestaande uit: trainers, fotografen, bloemisten, cateraars, muzikanten, vormgevers en communicatiespecialisten wordt volop ingezet. De inhoud en beleving zullen op deze wijze elkaar steeds meer versterken passend bij de doelgroep.


Uitvoering

Door een co-creatie met Kwinkslag kunnen specialisten zich meer op de inhoud focussen en krijgen zij tijdens de uitvoering van hun training of bijeenkomst een passend decor en podium. Daarbij is het belangrijk dat iedereen zich welkom en gezien voelt. Inhoud krijgt op deze wijze impact en de klanttevredenheid wordt vergroot. 


 

SAMENWERKING

Kwinkslag inspireert en faciliteert  trainers, bedrijven, instellingen en gemeenten bij het voorbereiden en uitvoeren van trainingen en bijeenkomsten.